Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Sportkamerabélés - Vox [6. oldal]
részletek »

Kamera képes leírás: Sportkamerabélés - Vox [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Sportkamerabélés

Sportkamerabélés

Mivel cégünk Budapesten található, ezért a bérelt kamerákat személyesen, Budapesten, és vonzáskörzetében tudod átvenni. A kamerák előzetes egyeztetés után cégünknél vehetők át, vagy egy előre megbeszélt ponton

Sportkamerák az Okos Pont webshopban

Sportkamerák az Okos Pont webshopban

A sportkamera bírja a strapát, mert a nálunk kapható készülék gyári csomagja tartalmaz egy 30 méterig vízálló tokot, amely megvédi a víztől, a karcolódástól és a szennyeződésektől kedvenc kamerádat. A dobozban benne vannak a különböző használati módokhoz megfelelő rögzítők, nem kell külön megvásárolni őket. Az alapcsomagban minden megtalálható, amire szükség lehet ahhoz, hogy azonnal használatba lehessen venni az új akciókamerákat! Csak csatlakoztatni kell a már meglévő microSD memóriakártyát, feltölteni az akkumulátort, és indulhat is az akció! Az SJCAM sportkamerák a teszteken is jól értékeltek, a WayteQ Europe által forgalmazott jó ár - érték arányú termékek. A kamera kellékek minden felmerülő igényt kiszolgálnak szintén meglepően kedvező árakon.

Studiotech Hungary Kft.

Studiotech Hungary Kft.

A Studiotech Hungary élenjáró megoldásokban gondolkodik. 1992-es alapításunk óta így válhattunk a magyar broadcast piac egyik meghatározó szereplőjévé. A kezdő studiotechnikai rendszerektől egészen a nagy bonyolultságú, kulcsrakész rendszerek tervezésén és kivitelezésén át számos területen, kisebb és nagyobb volumenű projektekben bizonyíthatta kvalitásait.

Studium Kft.

Studium Kft.

Studium konferenciatechnika - korszerű prezentációs eszközök forgalmazása kiváló minőségben, megfizethető áron. Vizuáltechnikai eszközök - projektor, interaktív tábla, vetítővászon, flipchart tábla, lcd fali konzol, tervező tábla stb. - élvonalbeli gyártók kiemelkedő minőségű márkái.

Szalai Műhely Kft.

Szalai Műhely Kft.

A Szalai Műhely Kft. 1996-alakult. Cégünk 2 tevékenységi körben tevékenykedik - mint reklámügynökség és mint a Plazmadiszkont üzemeltetője, a szórakoztató-elektroniakai termékek kiskereskedelmében.

Szatellit Zrt.

Szatellit Zrt.

A Szatellit Zrt. jogelődjének alapítása még a rendszerváltás előtti évekre nyúlik vissza. 1987-ben a cég alapítója Lantos Emil mérnök elektrotechnikai alkatrészek forgalmazásával és kereskedelmével kezdett foglalkozni, akkoriban még kiskereskedőként. A vállalkozás két alkalmazottal indult egy saját tulajdonú kis üzletben Szegeden, a Gogol u. 5. szám alatt. A forgalmat az első három évben sikerült évről-évre megduplázni, aminek segítségével megalapozható volt az a háttérbázis, melynek köszönhetően a cég az évek során folyamatosan tudott fejlődni és 26. éve prosperál.

Szoltrend Cégcsoport

Szoltrend Cégcsoport

Érdeklődés esetén őrzésvédelmi szakemberünk felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel, és megtekinti a védendő objektumot. Megbízás esetén a Biztonsági Vezető gondoskodik, hogy a szerződés mellékleteit képző általános szabályzatok mellett időben elkészüljön az őrzési terv / amely az adott objektum helyi sajátosságait is figyelembe veszi az őrzés megszervezésekor/. Az őrzési terv tartalmazza azokat az információkat összhangban a szerződésben vállalt kötelezettségekkel amelyek megfelelő végrehajtásán múlik a szolgáltatás minősége.

Toplink C&C Rt.

Toplink C&C Rt.

Cégünk, a Toplink C&C Rt., mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze jó hírnevét azáltal, hogy a jelenkori piac legkivalóbb minőség és a modern technológiákkal lépést tartó Lan termékeket kínálja ügyfelei számára. Vállalatunk legfobb irányelve a minőség, megbízhatóság és a vásárlói igények kielégítése iránti elhivatottság.

Toshiba

Toshiba

Toshiba is a world leader and innovator in pioneering high technology, a diversified manufacturer and marketer of advanced electronic and electrical products spanning information ∓communications systems; digital consumer products; electronic devices and components; power systems, including nuclear energy; industrial and social infrastructure systems; and home appliances.

Hirdetés
TravelTech Kft.

TravelTech Kft.

A TravelTech Kft. autós kiegészítő elektronikai eszközök kis- és nagykereskedelmével foglalkozik már 2003 óta. Termékpalettánk bővítése során 2010-ben kezdtünk érdeklődni az autós eseményrögzítő készülékek iránt. Több modellt is kipróbálva végül 2010 közepén a megbízhatónak bizonyult Smarty autós kamerák forgalmazása mellett döntöttünk. Döntésünk azon alapult, hogy ezek a készülékek nem csak egyszerű kamerák amik jó minőségű videót készítenek, hanem sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkező valódii autós fekete dobozok is.

Trióda Biztonságtechnika Zrt.

Trióda Biztonságtechnika Zrt.

Cégünk 1991 óta tevékenykedik a hazai biztonságtechnikai piacon, melynek ma már megannyi területén professzionális megoldásokat kínál ügyfeleinek. Tevékenységünk kezdetben az elektronikus, mechanikus és élőerős vagyonvédelmi tevékenységre alapozódott, és nevünk elsősorban autóriasztók forgalmazása kapcsán vált ismertté. Később azonban piaci teret hódítottunk a lakásriasztók, beléptetők, videó-megfigyelő rendszerek, kaputelefonok, tűzjelző rendszerek, nővérhívó berendezések, ipari sorompók és kapuautomatizálási rendszerek területén is, melynek tükrében a Trióda Biztonságtechnika Zrt. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő biztonságtechnikai cége.

Tripont

Tripont

Gyere be bemutatóterünkbe, óriási készlet vár fotótechnikai eszközökből: Manfrotto állványokból, Kata táskákból, papírhátterekből, Stúdió vakukból, folyamatos fényű lámpákból, világítástechnikai kiegészítőkből. Nálunk megnézheted, kipróbálhatod a terméket, mielőtt megveszed! Bemutatótermünkben mindent megtalálsz, ami egy profi fotó elkésztéséhez kell!

V.u.m. Kft.

V.u.m. Kft.

A törvény és a rendelet alapján a V.u.m. Kft. 2 éves szavatossági időt biztosít a Travelwebshop.hu webáruházban megvásárolt termékekre. A szavatossági kötelezettség abban az esetben érvényesíthető cégünkkel szemben, amennyiben bizonyíthatóan a termék a vásárlás időpontjában nem felelt meg a jogszabályban vagy a szerződésben rögzített tulajdonságoknak. A hiba bizonyítása cégünk feladata a vásárlást követő 6 hónapon belül, 6 hónap eltelte után a vásárló kötelezettsége a feltételezett hiba bizonyítása. Amennyiben a hiba már a vásárlás időpontjában bizonyíthatóan ismert volt a vásárló számára, a szavatosság nem érvényesíthető cégünkkel szemben.

Vagyonvill - Debrecen Kft.

Vagyonvill - Debrecen Kft.

A Vagyonvill jelenleg 630 millió Ft-hoz közelítő árbevétellel rendelkezik 30 millió Ft a törzstőkéje, 300 millió Ft körüli vagyona van, a tulajdonosai magyar természetes személyek. A gyökereink 1980-ra vezetnek vissza, amikor a Gyulai Munkácsy MGTSZ Ipari főágazata vagyonvédelmi eszközök kifejlesztését, gyártását kezdte el, a kor színvonalán. Ez igencsak kuriózum volt, hisz hazánkban néhányan foglalkoztunk biztonságtechnikával. Ezt követően Szakcsoport, majd Kisszövetkezet és Szövetkezeti átalakulás következett, ahogy az élet másoknál is ezeket a változásokat kikényszeríttette. A Szövetkezet kirendeltségeket működtetett, az ország több pontján, melyekből az 1990-es évek elején Társaságokat alakítottunk ki. Így jött létre a Vagyonvill-Debrecen Kft (illetve jogelődje) is 1993. január 1-én.

Video-Part Kft.

Video-Part Kft.

A Video-Part Kft. 1989-ben alakult. A vállalkozás tevékenységi köre: Panasonic szórakoztató-elektronikai, irodatechnikai, háztartási berendezések, stúdiótechnikai és CCTV termékek és alkatrészeik kis- és nagykereskedelme.

Voltaker Kft.

Voltaker Kft.

A Voltaker Kft 1992-ben alakult normál és speciális elemek, akkumulátorok forgalmazására. A következő gyártókat képviseljük a magyar piacon:( GP, Camelion, Cegasa, Volta's és MacTronic.) Termékeinkre jellemző a garantált minőség, és a kiváló ár-érték arány. A megbízható, folyamatos ellátást állandó raktárkészlettel biztosítjuk.

Vox Hungária Kft.

Vox Hungária Kft.

A Vox Hungária Korlátolt Felelősségű Társaság pécsi székhelyű országos cég. Fő tevékenységünk, vezeték nélküli és vezetékes, behatolás-jelző rendszerek, tűzjelző- rendszerek, biztonsági kamerarendszerek forgalmazása, telepítése, szervízelése.

Tuti menü