Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Oss - Sony [5. oldal]
részletek »

Kamera képes leírás: Oss - Sony [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Oss Kft.

Oss Kft.

Az Oss Kft. 1996-ban kezdte meg működését. Az Oss a törvényben meghatározottaknak megfelelően profiltiszta, kizárólag biztonsági tevékenységgel foglalkozó, folyamatosan fejlődő hazai kisvállalkozás, mely természetesen birtokában van minden olyan engedélynek és dokumentumnak, melyek megléte elengedhetetlen a legális és jogszerű munkavégzéshez.Cégünk az Allianz Hungária Biztosítónál kötött 200 M Ft-os szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Otthonombiztonsága.hu

Otthonombiztonsága.hu

Vezetékes és vezeték nélküli riasztók tervezése és telepítése, kamerarendszerek kiépítése. Előzetes felmérés és egyeztetés után ingyenesen készítünk árajánlatot. Lakások, családi házak, középületek, csarnokok, irodák teljes vagyonvédelmét kínáljuk. Kiemelt szolgáltatási területünk Kecskemét 50 km-es vonzáskörzete. Cégünk elsősorban Paradox riasztórendszerek telepítésével foglalkozik. Az egy érzékelős alaprendszertől a több tíz, vagy száz érzékelős nagyobb rendszerekig vállaljuk a kiépítést. Néhány lehetőség melyek közül a megrendelő válogathat: távoli elérés és kezelés okostelefonon keresztül - SMS értesítés és/vagy hívás riasztás esetén - működtetés távirányító használatával - vezérlések megvalósítása eseményalapon, vagy manuálisan. Pl.: riasztás esetén lámpák kapcsolása, kazán indítása távolról, stb. Sokak félelmével ellentétben meglévő épületek esetén sem kell minden esetben kábelcsatornát használni, léteznek megoldások melyek láthatatlanná teszik a vezetékezést. Kamerarendszereink számítógépről és okostelefonról elérhetőek, a felvételek visszanézhetőek, a kamerák éjszaka is látnak. További információért keresse fel weboldalunkat.

Overmax

Overmax

A Overmax holland márkát kifejezetten a szórakoztató elektronikai termékek forgalmazására hozták létre. Kezdetben SupportPlus Europe cég név alatt forgalmazta termékeit a cég főleg Nyugat-Európában. 2006-ban a társaság nyitott egy fióktelepet Lengyelországban és ennek következtében jött létre az Overmax Lengyelország. Az Overmax termékek jellemzője a magas színvonal, az érdekes és modern forma és az innovatív technológia. A termék megfelel minden rá vonatkozó európai uniós szabványnak és tanúsítványnak. Az általunk kínált kiváló minőségű termékek rendelkeznek minden szükséges igazolással és megfelelnek az EU előírásainak.

Örködő webáruház

Örködő webáruház

Pár szóban szeretném bemutatni webáruházunkat, ami 2011-ben kezdte meg működését. Cégünk elektronikai, és vagyonvédelmi - biztonság technikai készülékek forgalmazásával foglalkozik. Termékeinket minden esetben a gyártótól, vagy pedig hivatalos magyarországi importőrtől szerezzük be, ami a lehető legalacsonyabb ár mellett garantálja a készülékek minőségét is.

Panasonic

Panasonic

A Panasonic Corporation világszerte vezető szerepet játszik a fogyasztói, üzleti és ipari igényeket kielégítő elektronikus termékek széles körének fejlesztésében és gyártásában. A vállalat székhelye Japánban, Oszakában található. A Panasonic a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikai termékek gyártásának és fejlesztésének egyik piacvezető vállalata a világon.

Pcx

Pcx

PCX webáruház, minden ami számítógép. Személyes átvételnél a termék polcra kerüléséről e-mail-t és sms-t is küldünk. Ezt megelőzően nem érdemes befáradnod, mert a rendelésed még nem lesz átvehető. Az átvételre a jelzett átvételt követően 3 munkanapon belül van lehetőséged, ezt követően töröljük.

Polaroid

Polaroid

Create and share like never before at Polaroid.com. Find instant film and cameras reinvented for the digital age plus digital cameras, digital camcorders, LCD TVs and more. A trusted global brand for over 75 years, Polaroid is best known for pioneering instant photography. Today, Polaroid has reinvented instant photography for the digital age and is a world leader in consumer electronics.

Praktiker Security Alarm Kft.

Praktiker Security Alarm Kft.

Biztonságtechnikai vállalkozásunk 1998 óta foglalkozik riasztók, kamerarendszerek, biztonsági kamerák, tűzjelzők, beléptetők, széfek telepítésével és forgalmazásával. A cég vezetője több, mint 30 év szakmában eltöltött tapasztalattal szolgálja ügyfelei érdekeit biztonsági rendszerek szerelése, forgalmazása és karbantartása terén.

Proftech Kft.

Proftech Kft.

A Proftec Internet Áruházban történő vásárlás alapfeltétele, hogy a vásárló minden tekintetben elfogadja a jelen üzleti szabályzatban foglalt feltételeket. E feltételek elfogadását jelenti a rendelések feladása a Megrendelés gombra kattintva.

Hirdetés
Proteusaudio

Proteusaudio

Engedje meg, hogy Cégünk, a Delta Hifi egy rövid bemutatásával kezdjem. Cégünk 1992-ben alakult, így 2012-ben 20-éves fennállását ünnepelhette. Kezdetben főként autóhifi, és autóriasztó telepítése volt a fő tevékenységi kör, de később vezető szerepet töltöttünk be a Házi-mozi, és sztereó rendszerek világában is. 2012-ben egyesültünk a Proteusaudio-val, hogy Győrben elsőként foglalkozhassunk szélesebb körben igényes házimozival. Felismertük, hogy a Delta hátterével, a Proteusaudio elismert tudásával komoly sikereket érhetünk el. Sajnos az utóbbi években a Nyugat-Magyarországi kínálat drasztikusan csökkent. Hozzáértő kereskedőkkel csak elvétve találkoztunk. Legtöbb esetben már ők is belefásultak a szakmájukba, és a könnyebb utat választották: Nívón aluli termékeket forgalmaztak, melyek minősége nem érte el a minimális használati értéket sem. Nekünk elhivatott célunk, hogy a részletes tájékoztatást követően a gyakorlatban is megmutassuk azt, amiről beszélünk, hisz csak így lehetünk hitelesek.

R.A.Trade Kft.

R.A.Trade Kft.

A R.A.Trade Kft. (RCE) 1992. januárjában alakult, mint a világ egyik vezető cége, az amerikai Hewlett-Packard vállalat első hivatalos kelet-európai nagykereskedője. Az R.A.Trade Kft. jelenleg Budapest nyugati kapujában, az M1-M7 autópálya mellett speciálisan a nagykereskedelmi tevékenységhez kialakított igényes, igen jól felszerelt, korszerű telephelyen működik. A R.A.Trade Kft. kizárólag eredeti forrásokból származó, így garantált minőségű termékeket, illetve kellékanyagokat forgalmaz. Sikerünk egyik legfontosabb alappillére a sokéves tudatos fejlesztő munkával kiépített állandó kereskedő partneri hálózat, éppen ezért alapvető feladatunknak tekintjük a hosszú távú kapcsolatok ápolását. Jelenleg az ország minden pontján rendelkezünk kiváló szakmai tudású viszonteladókkal, retail- és szervizpartnerekkel. A cég tevékenységének fő területei: - a számítástechnikai eszközök kereskedelme, - a számítástechnikai szakszerviz szolgáltatás - a szórakoztató elektronikai eszközök kereskedelme, valamint - a kiemelten nagy volumenű értékesítés (tenderek, speciális igények kiszolgálása).

Real.Com-94 Kft.

Real.Com-94 Kft.

Cégünk hivatalos Ocz rendszerépítőnként és disztribútorként közvetlenül az Ocz Technology csoporttól vásárolva forgalmazza a kiemelkedő teljesítményű és megbízhatóságú Ocz Ssd termékeket.

Ring-Data Kft.

Ring-Data Kft.

Kodak Webáruház ahol megtalálod a legjobb digitális kamerát , mini kamerák, vízálló kamerák, sport kamerák és fényképezőgépek

Samsung

Samsung

Üdvözöljük a Samsung világában. Több mint 70 éves fennállása során a Samsung mindig is amellett kötelezte el magát, hogy jobbá tegye a világot. A Samsung jelenleg az élet számos területén jelen van, többek között az úttörő technológiák, a félvezetők, a gyárak és felhőkarcolók építése, a petrokemikáliák, a divat, az orvostudomány, a pénzügyi szolgáltatások és a szállodaipar területén is.

Secutron Kft.

Secutron Kft.

A Secutron Kft. jelenlegi formáját 1996-ban érte el. Több tízéves elektronikai, gyártási és fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk. Célunk a megrendelőink igényeinek maximális teljesítése, legyen szó akár egy darabos fejlesztésről vagy több ezerdarabos sorozatgyártásról.

Shield Kft.

Shield Kft.

A Shield Biztonság- és Műszertechnikai Kft. 1993-ban alakult, az idén lettünk 19 évesek. Cégünk három üzletágban tevékenykedik sikeresen immár évek óta. A biztonságtechnikai üzletág elsősorban a kanadai Dsc riasztóközpontokkal alapozta meg hírnevét a hazai és külföldi piacokon, de e mellett beléptető rendszerek, tűzjelző berendezések kis és nagykereskedelmével is foglalkozunk.

Sony

Sony

A Sony a kamerák, a HD TV-készülékek, a Blu-Ray Disc és DVD-termékek, a digitális fényképezőgépek, az MP3 lejátszók, a laptopok és még sok egyéb készülék legújabb típusait kínálja. Használja élvezettel a legfrissebb technológiát!

Tuti menü