Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Laser - Optiform [4. oldal]
részletek »

Kamera képes leírás: Laser - Optiform [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Laser-M Bt.

Laser-M Bt.

Kérjük, mielőtt ellátogat üzletünkbe, érdeklődjön a keresett hiradástechnikai termékről, mert raktárunk kapacitása korlátozott. Nagyháztartási termékek megrendelésre (1-3 nap) kaphatók.

Ldsz Vagyonvédelmi Kft.

Ldsz Vagyonvédelmi Kft.

Az Ldsz Vagyonvédelmi Kft. 1993 óta segíti a Dél-Dunántúl bűnmegelőzését, kiváló műszaki színvonalat képviselő, mégis bárki számára elérhető árszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal. Magas felkészültségű szakembereink a magyarországi piac megnyílásától foglalkoznak elektronikus vagyonvédelmi eszközök importjával, exportjával, forgalmazásával, ilyen rendszerek tervezésével, telepítésével, telefonos távfelügyeletével és karbantartásával. A folyamatosan növekvő felhasználói igényekhez igazodva az LDSZ Kft. Pécsen kívül Budapesten, Balatonkeresztúron, Nagyatádon, sőt Prágában is nyitott kirendeltséget.

Li-Ion Kft.

Li-Ion Kft.

Cégünk 1997 óta foglalkozik elemmekkel és akkumulátorokkal. Laptop akkuk felújítása terén sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Az elmúlt évek során Magyarországon is megnövekedett a hordozható számítógépek száma. A gépek akkumulátorainak max. élettartama 1-3 év. Az újonnan vásárolt gyári akkuk ára sok esetben igen drága. Ezt felmérve kialakítottunk egy olyan szervizt, ahol az elhasználódott, nem megfelelően működő akkukat felújítjuk. (Felújításról részletesen a Szolgáltatások menüpontban olvashat.)

Lukinserv Kft.

Lukinserv Kft.

Amikor a véredben az adrenalin az egekig szökik, minden izmod pattanásig feszül és épp egy észvesztő mutatvány közepén vagy, akkor egy kamera szakszerű kezelése lesz az utolsó, amire figyelni tudsz. Az Aee SD20F sport kamerával erre nincs is szükség, hiszen a könnyen kezelhető készülék bármilyen körülmények között - földön, vízen és levegőben is garantálja a profi, valósághű Hd felbontást.

Makrotex Kft.

Makrotex Kft.

Cégünk, a Makrotex Kft. 2005. 12. 23-án alakult. - A cég alapításakor a csapatnak már 5 éves gyakorlata volt a számítástechnikai termékek kereskedelmében és szervizében. - Fő profilunk a használt /secound hand/ és új számítástechnikai eszközök, monitorok, konfigurációk stb. kis- és nagykereskedelme. - Számtalan európai országból importáltunk minőségi számítógépeket, monitorokat / Németország, Ausztria, Franciaország, Dánia, Belgium, Hollandia, Anglia, Svédország... Rendszeresen szállítunk az ország különböző területeire önkormányzatoknak, iskoláknak, közintézményeknek is. Használt termékeinkre 6-12 hónap teljes körű garanciát vállalunk. Munkatársaink szakértelme garancia arra, hogy Ön a legjobb kiszolgálást és tájékoztatást kapja. Web áruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy Ön akár már otthonából is kényelmesen, kizárólag a legmagasabb igényeket kielégítő termékeket vásárolhassa meg. Web áruházunk virtuális polcaira kizárólag olyan termékek kerülnek, amelyek a nemzetközi és a hazai piacon már bizonyítottak. Így garantált, hogy Ön is meg lesz elégedve termékeinkkel. Web áruházunk kínálatát folyamatosan bővítjük. Minden termékünkről részletes leírást adunk Kedvező áraink és a megbízható kiszállításnak köszönhetően nálunk valóban kényelmes és élvezetes a vásárlás.

Mall Hungary Kft.

Mall Hungary Kft.

Az Internet Mall Hungary Kft. 2005-ben alakult meg az online kereskedelem terén piacvezető csehországi Internet Mall leányvállalataként. MALL.cz már 2000 óta jelen van az internetes kereskedelemben. Az évek során vezető pozícióba került a cseh piacon. Az anyacég több mint 45 webáruházat működtet hazánkon kívül Lengyelországban, és Szlovákiában. A cégcsoport fő célkitűzése a vásárlói szokások átalakítása, és a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése.

Mátrix Security Kft.

Mátrix Security Kft.

Riasztók, kamerarendszerek, tűzjelzők, beléptetők, elektronikus és mechanikus vagyonvédelem telepítés, karbantartás és szervíz Nyíregyháza vonzáskörzetében.

Minibit Kft.

Minibit Kft.

A Minibit Kft. 1989 okt.23-án alakult.Nyíregyháza egyik legrégebbi számítástechnikai cége. Tevékenységünk a számítástechnikai eszközök kereskedelmén túl, azok szervízére és hálózatok tervezésére, szerelésére is kiterjed.

MNS Védelem Kft.

MNS Védelem Kft.

Társasházak kamerarendszerének telepítése Budapest területén és környékén, profi biztonságtechnológiai eszközökkel, hogy segítsük megvédeni otthonát már a bűncselekmény megelőzésével. A lépcsőházi lakóközösségek védelmére szakosodtunk, így tapasztalatunk nem csak a kamerák telepítésére terjed ki, hanem adatkezelési szolgáltatás készítését is vállaljuk a megfigyelő rendszer mellé. Szolgáltatásaink között megtalálható még a riasztórendszerek, beléptetőrendszerek, Intelligens liftek telepítése is. A telepített rendszerek mellé 0-24 órás távfelügyeletet is tudunk biztosítani, ha a társasház igényli.

Hirdetés
Mobilkamera

Mobilkamera

Önnek mobilkamerára van szüksége, mely egyszerűen elhelyezhető bárhol. Nem igényel hálózati áramforrást, így szabadon áthelyezhető bármikor, bárhová. Bekapcsolását ember/állat mozgása váltja ki. A megfigyelt térségről 3MP-től akár 12MP felbontású képeket és/vagy videó felvételeket készít. Az MMS képes kamerával az elkészült képeket azonnal megkaphatja telefonjára és e-mail címére egyaránt!

Modern Alarm Kft.

Modern Alarm Kft.

A címben feltett kérdésre többértelmű válasz is adható. Az egyik arra vonatkozhat, hogy miért lett éppen Árpi a neve? Nos, ez kacifántosabb kifejtést kíván. Egy másik értelmezés pedig arra vonatkozhat, miért pont ezt a kamerát válasszuk? Erre viszont egyszerű a válasz: mert nagyon jó!

Mon-Da Kft.

Mon-Da Kft.

Mon-Da Központi Riasztórendszer Kft. Működésünket 1997-ban kezdtük meg a Dabasi, Monori és Nagykátai Rendőrkapitányságok területén. Minőségi munkánknak és az évek során kiépített szakmai kapcsolatainknak köszönhetően, ma már az ország teljes területén vállaljuk riasztó és videó rendszerek távfelügyeletét. Képzett szakemberekből álló szerviz hálózatunk, diszpécsereink és vonuló szolgálataink a nap 24 órájában vigyázza közel 9000 ügyfelünk biztonságát.

Nikon

Nikon

Nikon közösség tagjai által készített legjobb fényképeket és videókat mutatja be. ebhelyünk a Nikonnal kapcsolatos információk meghatározó forrása. Amikor új termékeket dobunk piacra, akkor naponta akár 7-8 millióan is ellátogatnak hozzánk - mondta Danielle Walsh, a Nikon Europe interaktív marketing igazgatója. Azért volt szükség a teljes újratervezésre és fejlesztésekre, hogy kielégíthessük a lehető legszélesebb közönség igényeit.

Nyh-System Kft.

Nyh-System Kft.

Cégünk szórakoztató elektronikai termékeket forgalmaz, kis kereskedelmi vonalon! Internetes áruházunk termékei a normál kiskereskedelmi ár alatt kerülnek forgalomba, tehát olcsóbbak a megszokott bolti áraknál. Ráadásul nálunk kényelmesen, az otthonából vásárolhat, anélkül hogy az üzleteket járná, és hosszú órákat töltene a kívánt termék kiválasztásával. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, a nálunk kapható termékek megismeréséhez igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. Árainkat megpróbáljuk mindig a legkedvezőbb szinten tartani, ehhez kérjük segítségüket. Mivel termékeink száma igen magas, nem tudunk minden terméknél folyamatosan naprakész árakat produkálni. Ha Ön talál egy olyan magyarországi weboldalt, ahol az Ön által keresett terméket olcsóbban megvásárolhatja akkor küldjön nekünk egy e-mailt az oldal címével és a termék megnevezésével, és mi igyekszünk egy jobb ajánlatot nyújtani.

Oktel

Oktel

Azóta, hogy elkezdtek szirénázni az első riasztók, az Oktel Kft tevékenysége a 90-es évek közepétől jelentősen bővült, ma már felöleli a elektronika teljes spektrumát. Az Oktel Kft. által telepített vagyonvédelmi berendezések: automata kapuk, beléptető rendszerek, és videó megfigyelők nem csupán Szekszárd környékén és Tolna megyében, hanem az egész ország területén megtalálhatóak. A paksi atomerőmű számára például egyedi fejlesztésű műszereket szállítanak, technológiai berendezéseket telepítenek és felügyelnek. Hangosító- és nővérhívó rendszerek, strukturált hálózatok, telefontechnika: felsorolni is hosszú.

Online Shopping City Kft

Online Shopping City Kft

Készítsen professzionális videókat kameraállvány segítségével. Webáruházunkban több típusú kameraállványt ajánlunk. Az állvány használatával a kamera stabil lábakon állhat, így a legjobb minőségben veheti fel a legszebb pillanatokat. Mivel termékeink könnyűek, és összecsukhatók, így szállításuk is egyszerű feladat. A HDplanet kameraállványaira 3 év garanciát biztosítunk. Házhozszállítás gyorsan és olcsón.

Optiform Bt.

Optiform Bt.

A digicamshop.hu üzlettérben kiajánlásra került termékeket mindenki a termék eladójánál közvetlenül vásárolhatja meg. A kínálat aktualitásáról a boltok gondoskodnak, a megrendelt termékeket a bolt feltételei szerint lehet átvenni. Az átvételi/szállítási feltételeket a megrendelés alkalmával lehet kiválasztani. Több üzlettől történő egyidejű vásárlás esetén értelemszerűen több termék átvételi módi is megjelölhető, az egyes boltokon belül viszont csak egy választható. A digicamshop.hu nincs ráhatással a vevő és eladó közötti üzlet bonyolítására, kizárólag az elektronikus kereskedelmi platformot biztosítja.

Tuti menü