Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Electro - Kősec [3. oldal]
részletek »

Kamera képes leírás: Electro - Kősec [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Electro-store

Electro-store

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik szórakoztató elektronikai termékek forgalmazásával. Célunk: vásárlóink maximális elégedettségének a biztosítása. Üzletünkben (házimozi terem, TV demófal, hangfalszoba) minden termékünk megtekinthető és ki is próbálható. Ezt egészíti ki online elektronikus áruházunk, ahol minden termékünk megtalálható, részletes technikai paraméterekkel és fotóval. Vásárolni és a terméket átvenni lehet személyesen is, de bármelyik termék házhoz szállítását is vállaljuk. Ez országosan, egységesen mindössze 1.500 forintos kiszállítási költséget takar. Alkalmazottaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésre, hogy segíthessenek a legmegfelelőbb terméket kiválasztani. Tudjuk, hogy ez fontos minden Vásárlónk számára, mert az óriási választékban árnyalatnyi különbségek lehetnek az egyes termékek között. Minden ismertebb márkával foglalkozunk, legyenek azok: házi-mozi rendszerek, videokamerák, fényképezőgépek, LCD és plazma televíziók, projektorok, hangfalak, CD- és DVD lejátszók, DVD írók, erősítők, autórádiók, navigációs eszközök, médialejátszók, tv és hangfal állványok, fali konzolok, kábelek, csatlakozók és kiegészítők. Mivel tudjuk, hogy nagyon fontos tényező az ár, ezért napi rendszerességgel frissítjük árainkat. Így próbáljuk meg a legkedvezőbb feltételeket biztosítani.

Electro-Store

Electro-Store

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (Kim) által létrehozott Országos Cégnyilvántartó és Céginformációs Rendszer (Occr) minden Magyarországon bejegyzett, illetve bejegyzés alatt álló gazdasági társaságot tartalmazza. A cégekről lekért információk közvetlenül a Cégbíróságtól érkeznek, ahol az adott céget bejegyezték. Az adatok hitelességét a KIM garantálja, a kapott információ az adott idõpontban az adott bíróságon tárolt hiteles adatokkal megegyezik.

Fabex

Fabex

Webáruházunk rendelésre dolgozik, a rendelt termékek futárszolgálattal kérhetők kiszállításra (futárköltségek díjtáblázata lentebb található) vagy személyesen átvehetők az üzletünkben. Termékek beszerzési ideje: 1-5 nap

Fotomarket

Fotomarket

Extrém körülmények között is megállja a helyét. Kis méretének és számos rögzítési lehetőségének köszönhetően sokoldalúan használható az élet szinte bármely területén. Rendkívül kis méretének és számos rögzítési lehetőségének köszönhetően sokoldalúan használható. Segítségével egyedi nézőpontokból készíthetünk videó felvételeket, fényképeket, vagy akár webkameraként is használhatjuk. Ilyen és hasonló tulajdonságokkal rendelkező kamerák kaphatóak nálunk. Fotomarket - kamera, kamerák a javából.

Gaia-Film Kft.

Gaia-Film Kft.

A Gaia-Film Kft. 2003-ban alakult Magyarországon, átvéve a jelenlegi ügyvezető Gaia Multimédia Stúdió nevű családi vállalkozásának üzleti kapcsolatait és tevékenységi körét, kiterjesztve a korábbi üzletet - amely 1994 óta foglalkozott, professzionális videóval, NLE rendszerekkel és fotózással - a broadcast kiegészítők területére. A Gaia-Film Kft. két alapvető tevékenységi körre alakult: kereskedelem: broadcast kiegészítők és professzionális NLE eszközök kereskedelme.

GB Technika Kft.

GB Technika Kft.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, a nálunk kapható termékek megismeréséhez igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni. Árainkat megpróbáljuk mindig a legkedvezőbb szinten tartani, mivel termékeink száma igen magas, nem tudunk minden terméknél folyamatosan naprakész árakat produkálni. Ha Ön talál egy olyan magyarországi weboldalt, ahol az Ön által keresett terméket olcsóbban megvásárolhatja (külföldi cégek esetén a szállítási, biztosítási és egyéb költségeket is kalkulálva) akkor küldjön nekünk egy e-mailt az oldal címével és a termék megnevezésével, és mi igyekszünk egy jobb ajánlatot nyújtani.

Genius

Genius

Cégünk a Genius termékek márkaszervize. Nagyáruházi garanciával rendelkező és garancián túli termékek teljes körű javításával és alkatrész utánpótlásával telephelyünkön várjuk a Genius tulajdonosokat. Vezeték nélküli termékek összehangolási problémája esetén kérem nyitvatartási időben hívjon minket telefonon.

GeoVision Hungária Kft.

GeoVision Hungária Kft.

A GeoVision Hungária Kft. a világszerte ismert GeoVision Inc. gyártó és fejlesztő cég hivatalos disztribútoraként azzal a céllal jött létre, hogy profil tiszta márkaképviseletet lásson el hazánkban. Legfőbb célunk a GeoVision termékek magyarországi népszerűsítése, továbbá ezen eszközök és megoldások terén szakmai-, illetve vevőorientált kereskedelmi támogatás nyújtása partnereinknek. További célunk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a neves gyártót és a hazai felhasználókat, hidat teremtve a helyben felmerülő igények és a közeljövő fejlesztései között.

Glidecam Kft.

Glidecam Kft.

A Glidecam Industries kamerastabilizáló rendszereket és kiegészítőket gyárt mind film-, mind videofilm készítőknek. Martin Stevens alapította 1992-ben. Az első Glidecam eszköz származását 1991 tavaszára tehetjük. Martin alkotta meg amikor első hosszabb filmjét rendezte. Martin elégedetlen volt az akkoriban fellelhető kamerastabilizáló rendszerekkel, és különösen drágának is találta őket. Úgy vélte, hogy ha épít saját filmje elkészítéséhez egy kamerastabilizáló rendszert, ami elérhetőbb árú és hatékonyabb is a jelenlegieknél, ez mások érdeklődésére is számot tarthat. Ezt mostmár mint ésszerű megoldást' emlegeti. Így született hát meg 1991-ben a Glidecam'.

Hirdetés
Global BHG System

Global BHG System

Szeretné biztonságban tudni az otthonát? Akkor nézzen szét széles lakásriasztó és biztonsági kamerarendszer kínálatunkban. A vezetékes riasztó szettektől a komolyabb, kültéri védelemig sokféle technikai megoldással várjuk. Legyen szó akár lakásriasztóról, akár ujjlenyomatos beléptető rendszerről, nálunk megtalálja. Vállaljuk kültéri kamerák szerelését, megfigyelő kamerák telepítését, és távfelügyeleti szolgáltatást is biztosítunk, hogy lakása, irodája, hétvégi telke mindig védelem alatt álljon. Irodai- és lakásriasztók, megfigyelő kamerák, távfelügyeletei rendszerek változatos technológiával a Global BHG-től. Ha biztonsági kamera rendszert telepíttetne, vagy szeretné az otthonát korszerű távfelügyeleti megoldásokkal biztosítani, válasszon minket a kameraszereléstől a riasztózásig!

H&H Deal Hungary Kft.

H&H Deal Hungary Kft.

Elállás joga Minden (online vagy telefonos) vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, melyet cégünk 14 munkanapra terjeszt ki, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami sértetlenül, minden tartozékot tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. Elállásra vonatkozó igényét azonban írásban, e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.

Hama Kft.

Hama Kft.

Hama Németország Az 1923-ban, Drezdában alapított családi vállalkozás mely néhány fotótartozék kézi gyártásával indult, mára a világ egyik legnagyobb tartozék forgalmazójává vált. A Fotó-, Audió-, Videó-, GSM-, és Multimédia tartozékok száma meghaladja a 16000-t. A cég 11 leányvállalatánál világszerte 2000 főt foglalkoztat. Hama Magyarország A magyarországi céget 1993-ban hozták létre négy fővel. Az azóta eltelt évek alatt a foglalkoztatottak száma 40-re, a forgalom pedig a kezdeti pár tízmillió forintról több milliárdos nagyságrendre növekedett.

Kamera webáruház

Kamera webáruház

Videokamerás megfigyelő rendszerek, éjjellátó kamera szettek, autoelektronikai termékek, személyvédelmi riasztó készülékek széles választékban. Kamerák, komplett kamera rendszerek, szettek, kültéri és beltéri éjjellátó, infra megvilágító térfigyelő rendszerek.

Kameradepo

Kameradepo

A Kameradepo Magyarország első, és a mai napig egyetlen kamerákkal és video rögzítőkkel foglalkozó web áruháza, mely saját kivitelezési tapasztalatai alapján kedvező árú, minőségi, tartós, és valóban használható kamerákkal, video rögzítőkkel, ip kamerákkal látja el ügyfeleit. A Kameradepo tulajdonosa, a Riasztódepó Kft. évente több mint ezer biztonsági rendszert kivitelez. A így szerzett hatalmas tapasztalattal és szakértelemmel választjuk ki a legjobb és leghasznosabb kamerákat, video rögzítőket és segédanyagokat az Ön számára is.

Kameradepó webáruház

Kameradepó webáruház

A Kameradepo Magyarország első, és a mai napig egyetlen kamerákkal és videó rögzítőkkel foglalkozó web áruháza, mely saját kivitelezési tapasztalatai alapján kedvező árú, minőségi, tartós, és valóban használható kamerákkal, videó rögzítőkkel, ip kamerákkal látja el ügyfeleit. A Kameradepo tulajdonosa, a Riasztódepó Kft. évente több mint ezer biztonsági rendszert kivitelez. A így szerzett hatalmas tapasztalattal és szakértelemmel választjuk ki a legjobb és leghasznosabb kamerákat, videó rögzítőket és segédanyagokat az Ön számára is. Az általunk ajánlott kamerákat, videó rögzítőket és egyéb eszközöket mi magunk is használjuk saját kivitelezéseink során. Így biztos lehet benne, csak hogy kipróbált, megbízható minőségű eszközöket kap a Kameradepótól. A Kameradepo segít a Magyarországi magánszemélyeknek, cégeknek és szervezeteknek biztonságuk növelésében, értékeik megóvásában azáltal, hogy kiváló minőségű, kipróbált és kedvező árú biztonsági kamerarendszereket nyújt számukra. Eredményes felhasználást kívánok a kiválasztott kamerarendszerekhez.

Kobi Trade Hungary Kft.

Kobi Trade Hungary Kft.

Köszöntjük Önt a honlapunkon! Szeretnénk röviden bemutatkozni Önnek. Cégünk alapítói 18 éves tapasztalattal rendelkeznek a Cctv (Zártláncú TV, videó figyelő rendszerek ) területén. Cégünk videó megfigyelő rendszerek, professzionális ipari televíziós rendszerek és kiegészítőik forgalmazására alakult.

Kősec Kft.

Kősec Kft.

Kősec biztonságtechnika riasztó, biztonsági kamera, távfelügyelet, lakásriasztó, szénmonoxid, tűzjelző. Cégünk, a Kősec Kft. 1996. áprilisa óta biztonságtechnikai(riasztó, lakásriasztó, vezetéknélküli riasztó, biztonsági kamera) illetve kommunikációs hálózatok tervezésével és telepítésével, szerelési anyagok beszerzésével, forgalmazásával foglalkozik. Tevékenységi körünk felöleli a biztonságtechnika teljes egészét, ily módon komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Tuti menü