Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Biztonsági - Egom [2. oldal]
részletek »

Kamera képes leírás: Biztonsági - Egom [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 103 db
Biztonsági megfigyelő

Biztonsági megfigyelő

Megfigyelő rendszerek, biztonsági kamera rendszer telepítése karbantartása.Az elmúlt évben a DynDns szolgáltató elkezdte az ingyenes szolgáltatásainak megszűntetését. Eddig még úgy tűnt, hogy az eddig beregesztrált Host-okat meghagyják, de az utóbbi időben egyre több visszajelzést kapok, hogy a Host-ok eltűntek. Eddig a Dyndns csak akkor zaklatta a regisztráltakat levélben, ha az adott kapcsolat IP címe nem változott az elmúlt 30 napban és arra kért, hogy erősítsük meg rigisztrációnkat, amennyiben arra még szükségünk van.

Biztonságos Otthon Webáruház

Biztonságos Otthon Webáruház

Biztonságtechnikai kis és nagykereskedelem, telepítők boltja. Kiemelt márkák: Hikvision, Dahua, Satel, DSC, TELL, Makrai, Uniview, Amiko, Hiwatch. Kiemelt terméktámogatás, gyártói garancia! A vezető márkánk a Hikvision, mely a megfigyelőrendszerek gyártásában piacvezető. A forgalmazott rendszerek lefedik a lakossági, kereskedelmi, ipari és a speciális - hadi, légiforgalmi, szállodai - rendszereket is. Speciális megoldásokat szállítunk a kiskereskedelmi egységeknek, mint például, emberszámlálás, hőtérképezés, sorfigyelés és riasztákezelés. Ipari beléptetés akár rendszám, kártya, újjlenyomat és ezek kombinációja alapján. Viszonteladókat és telepítőket is kiszolgálunk, kiemelt projekttámogatással.

Biztonságtechnika

Biztonságtechnika

Riasztóbolt - 2003 óta a telepítők szolgálatában. Biztonsági kamera, kapu és riasztó - bolt és webáruház. On-line vagyonvédelmi áruházunkban regisztráció nélkül barangolhat, tájékozódhat az akciókról és termékekről, vásárolhat. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. Amennyiben vásárolni szeretne az alábbi lehetőségek kínálkoznak: A., Ügyfélszolgálat: A megtekintett és megvásárolandó termékek listáját telefonon, faxon vagy e-mailben juttathatja el munkatársainknak.

Bluechip

Bluechip

Termékeinket 1-2-3 éves gyártói, vagy akár élettartam garanciával értékesítjük! Minden termékünk hivatalos, tiszta forrásból származik, és kizárólag minőségi termékeket forgalmazunk minden termék és árkategóriában. A garanciális ügyintézést a lehető leggyorsabban, és az Ön számára a legkényelmesebben próbáljuk meg intézni. A garanciával kapcsolatos igényeiket, kérjük mindenképpen a termék visszaszállítása előtt szíveskedjenek bejelenteni telefonon, vagy email formájában (garancia@bluechip.hu).

Boti Group Kft.

Boti Group Kft.

Cégünk garanciát vállal arra, hogy a rendelés visszaigazolást követően a Megrendelő által elfogadott feltételekben szereplő vételárat egészen a megrendelés teljesítéséig tartani fogja. Így Ön nyugodt lehet, hogy az esetleges áremelkedés Önt nem érinti.

Canon

Canon

A Canon a digitális otthoni és irodai képalkotási termékek és megoldások világelső szállítója. Ismerje meg irodák, nyomdák és hivatásos fényképészek számára ajánlott képalkotási, nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatásainkat. Tekintse meg, segítségünkkel hogyan lendítheti fel az üzletet, és hogyan érheti el a céljait.

Case Logic Kft.

Case Logic Kft.

A Case Logic elhivatott, hogy minőségi termékeket tervezzen és forgalmazzon. Minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át a gyártás során és a csomagoláson feltüntetett garanciával rendelkezik gyártási és anyaghibára. A minőségi garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a Case Logic által meghatározott módon használják.

Comp-L Kft.

Comp-L Kft.

A Comp-L Számítástechnikai Szaküzlet 1991-ben nyílt, mely akkor még egyéni vállalkozás formájában működött. 1994-ben betéti társasággá, majd 2005-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult. A tulajdonosok köre a kezdetektől minimálisan változott, de mindvégig családi tulajdonban maradt. Az első években számítástechnikai eszközök, Sharp pénztárgépek, forgalmazásával foglalkoztunk, illetve riasztórendszereket telepítettünk.

Debtoni Kft.

Debtoni Kft.

Az webáruház használata során a Debtoni KFT. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Debtoni KFT. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Debtoni KFT. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére

Hirdetés
Deudi

Deudi

Célunk olyan alacsony költségű, egyszerűen kezelhető és egyben magas színvonalú rögzítő/megfigyelő rendszerek létrehozása, melyek egyaránt megfelelnek a kisebb üzletek egykamerás és az egyszerre több helyszínt megfigyelni szándékozók nagyobb biztonság-ellenőrzési igényeinek is. Szoftvereink magyar nyelvűek, a kezelői könyv segítségével kisebb számítógépes tudással is könnyen beállíthatóak. Az automatikus üzemmódra való állítás után beavatkozásmentesen, folyamatosan működnek.

Digibest

Digibest

Cégünk több, egymástól független futárszolgálattal kötött szerződést, így minden megrendelést a legoptimálisabb feltételekkel, a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk teljesíteni. Ennek határideje terméktől függően 1-5 nap, de a kiszállítás várható időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk megrendelőinket.

Digitális kamerarendszer benzinkutakhoz

Digitális kamerarendszer benzinkutakhoz

A Multicore benzinkutak forgalmazásával és kiépítésével foglalkozó vállalat a világ vezető benzinkúttechnika gyártóinak kínálatával elégíti ki ügyfeleit. A vállalat a komplett üzemanyagtöltő állomás kivitelezésének a megtervezéstől a kulcsrakész átadásig, majd folyamatos szervízeléséig áll partnerei rendelkezésére. A Multicore a kiépítéshez a NUPI által gyártott Smartfelx többrétegű csővezetékrendszert alkalmazza, mely az üzemanyagok biztonságok szállításáért felel. Termékei között megtalálhatóak a Tokheim kútoszlopok és alkatrészei, üzemi és közforgalmi tankolóautomaták, tartályszintmérők, konténerkutak, AdBlue tárolók, videófelügyeleti rendszerek.

Digitalko

Digitalko

Cégünk szórakoztató elektronikai termékek értékesítésével foglalkozik. Internetes áruházunk termékei a normál kiskereskedelmi ár alatt kerülnek forgalomba, tehát olcsóbbak a megszokott bolti áraknál. Ráadásul nálunk kényelmesen, az otthonából vásárolhat, anélkül hogy az üzleteket járná, és hosszú órákat töltene a kívánt termék kiválasztásával. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, a nálunk kapható termékek megismeréséhez igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni.

DigitCam

DigitCam

Fő profilunk komplett, átfogó megoldások nyújtása a digitális fényképezés egész területén, a képrögzítéstől a fotók szoftveres feldolgozásán át az adatok archiválásáig, valamint a fényképek saját digitális-vegyszeres laborban történő előhívásáig, amely jelenleg a legmodernebb eljárással dolgozik.

DigitCam

DigitCam

Weboldalunkon és üzleteinkben lehetőség van a még nem forgalmazott, de már bejelentett termékek előrendelésére. Az előrendelt termékeket Ügyfeleink a hivatalos forgalmazás megkezdésekor, vagy a lehető legrövidebb időn belül kaphatják kézhez. Természetesen az előrendelt termékekre is vonatkozik árgaranciánk.

DvComp Bt.

DvComp Bt.

A DvComp Bt. biztonságtechnikai eszközök (beléptető rendszerek, DVR-k, kamerák, riasztók) kis- és nagykereskedelmével, fejlesztésével és telepítésével foglalkozik. Fő célunk az Ügyfeleink egyéni igényeinek megfelelő rendszerek kialakítása. Kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalomma

Egom-Comp Bt.

Egom-Comp Bt.

Cégünk 2006-ban alakult azzal a szándékkal, hogy minőségi és egyben olcsó termékekkel lássa el a Kedves vásárlókat. Az Egom-Comp Bt. számítástechnikai, irodatechnikai eszközök kereskedelmével, számítógépes hálózatok telepítésével, karbantartásával és videófilm készítéssel foglalkozik. A cégünk célja, hogy a gyártóktól a vásárlóig eljutassa a minőségi, de egyben olcsó termékeket. Legfontosabb célunk, hogy a meglévő vevőinket azok megelégedésére megtartsuk, és újabbakat nyerjünk meg minőségi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Tuti menü