Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera - Táskák képes leírás - Kamera.tlap.hu
részletek »

Kamera - Táskák - Kamera.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Kamera - Táskák
Keresés
Találatok száma - 6 db
220volt Kft.

220volt Kft.

A garanciális javítás ideje a márkaszervíz leterheltségétől és az esetleges hiányzó pótalkatrészek érkezésének idejétől függ. Tapasztalataink szerint átlagosan 2-3 hetet vesz igénybe a termék garanciális javítása.

Case Logic Kft.

Case Logic Kft.

A Case Logic elhivatott, hogy minőségi termékeket tervezzen és forgalmazzon. Minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át a gyártás során és a csomagoláson feltüntetett garanciával rendelkezik gyártási és anyaghibára. A minőségi garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a Case Logic által meghatározott módon használják.

Fabex

Fabex

Webáruházunk rendelésre dolgozik, a rendelt termékek futárszolgálattal kérhetők kiszállításra (futárköltségek díjtáblázata lentebb található) vagy személyesen átvehetők az üzletünkben. Termékek beszerzési ideje: 1-5 nap

Gaia-Film Kft.

Gaia-Film Kft.

A Gaia-Film Kft. 2003-ban alakult Magyarországon, átvéve a jelenlegi ügyvezető Gaia Multimédia Stúdió nevű családi vállalkozásának üzleti kapcsolatait és tevékenységi körét, kiterjesztve a korábbi üzletet - amely 1994 óta foglalkozott, professzionális videóval, NLE rendszerekkel és fotózással - a broadcast kiegészítők területére. A Gaia-Film Kft. két alapvető tevékenységi körre alakult: kereskedelem: broadcast kiegészítők és professzionális NLE eszközök kereskedelme.

Hama Kft.

Hama Kft.

Hama Németország Az 1923-ban, Drezdában alapított családi vállalkozás mely néhány fotótartozék kézi gyártásával indult, mára a világ egyik legnagyobb tartozék forgalmazójává vált. A Fotó-, Audió-, Videó-, GSM-, és Multimédia tartozékok száma meghaladja a 16000-t. A cég 11 leányvállalatánál világszerte 2000 főt foglalkoztat. Hama Magyarország A magyarországi céget 1993-ban hozták létre négy fővel. Az azóta eltelt évek alatt a foglalkoztatottak száma 40-re, a forgalom pedig a kezdeti pár tízmillió forintról több milliárdos nagyságrendre növekedett.

Proftech Kft.

Proftech Kft.

A Proftec Internet Áruházban történő vásárlás alapfeltétele, hogy a vásárló minden tekintetben elfogadja a jelen üzleti szabályzatban foglalt feltételeket. E feltételek elfogadását jelenti a rendelések feladása a Megrendelés gombra kattintva.

Tuti menü