Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera - Tartozékok képes leírás - Kamera.tlap.hu
részletek »

Kamera - Tartozékok - Kamera.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Kamera - Tartozékok
Keresés
Találatok száma - 6 db
A4 Team

A4 Team

Szervizünk elsősorban az A4 Team Számítástechnika üzletében vásárolt eszközök installálásával és azok garanciális ügyintézésével foglalkozik. Vállaljuk továbbá új és használt számítógépek összeszerelését, átépítését, notebookok bővítését, alkatrészcseréjét.

Av planet Kft.

Av planet Kft.

Cégünk szórakoztató elektronikai termékek és háztartási készülékek kiskereskedelmével foglalkozik 2006 óta. Kizárólag új, garanciális készülékeket értékesítünk, vásárolni személyesen a Budapest, Telepes u. 1. szám alatti üzletünkben, vagy webáruházunkon keresztül lehetséges.

Oktel

Oktel

Azóta, hogy elkezdtek szirénázni az első riasztók, az Oktel Kft tevékenysége a 90-es évek közepétől jelentősen bővült, ma már felöleli a elektronika teljes spektrumát. Az Oktel Kft. által telepített vagyonvédelmi berendezések: automata kapuk, beléptető rendszerek, és videó megfigyelők nem csupán Szekszárd környékén és Tolna megyében, hanem az egész ország területén megtalálhatóak. A paksi atomerőmű számára például egyedi fejlesztésű műszereket szállítanak, technológiai berendezéseket telepítenek és felügyelnek. Hangosító- és nővérhívó rendszerek, strukturált hálózatok, telefontechnika: felsorolni is hosszú.

Szatellit Zrt.

Szatellit Zrt.

A Szatellit Zrt. jogelődjének alapítása még a rendszerváltás előtti évekre nyúlik vissza. 1987-ben a cég alapítója Lantos Emil mérnök elektrotechnikai alkatrészek forgalmazásával és kereskedelmével kezdett foglalkozni, akkoriban még kiskereskedőként. A vállalkozás két alkalmazottal indult egy saját tulajdonú kis üzletben Szegeden, a Gogol u. 5. szám alatt. A forgalmat az első három évben sikerült évről-évre megduplázni, aminek segítségével megalapozható volt az a háttérbázis, melynek köszönhetően a cég az évek során folyamatosan tudott fejlődni és 26. éve prosperál.

TravelTech Kft.

TravelTech Kft.

A TravelTech Kft. autós kiegészítő elektronikai eszközök kis- és nagykereskedelmével foglalkozik már 2003 óta. Termékpalettánk bővítése során 2010-ben kezdtünk érdeklődni az autós eseményrögzítő készülékek iránt. Több modellt is kipróbálva végül 2010 közepén a megbízhatónak bizonyult Smarty autós kamerák forgalmazása mellett döntöttünk. Döntésünk azon alapult, hogy ezek a készülékek nem csak egyszerű kamerák amik jó minőségű videót készítenek, hanem sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkező valódii autós fekete dobozok is.

Trióda Biztonságtechnika Zrt.

Trióda Biztonságtechnika Zrt.

Cégünk 1991 óta tevékenykedik a hazai biztonságtechnikai piacon, melynek ma már megannyi területén professzionális megoldásokat kínál ügyfeleinek. Tevékenységünk kezdetben az elektronikus, mechanikus és élőerős vagyonvédelmi tevékenységre alapozódott, és nevünk elsősorban autóriasztók forgalmazása kapcsán vált ismertté. Később azonban piaci teret hódítottunk a lakásriasztók, beléptetők, videó-megfigyelő rendszerek, kaputelefonok, tűzjelző rendszerek, nővérhívó berendezések, ipari sorompók és kapuautomatizálási rendszerek területén is, melynek tükrében a Trióda Biztonságtechnika Zrt. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő biztonságtechnikai cége.

Tuti menü