Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera - Kereskedelem képes leírás - Kamera.tlap.hu
részletek »

Kamera - Kereskedelem - Kamera.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Kamera - Kereskedelem
Keresés
Találatok száma - 25 db
Arizona Produkciós Kft.

Arizona Produkciós Kft.

Az Arizona Mps broadcast és professzionális televíziós, film és stúdió eszközök és rendszerek értékesítésével, tervezésével, megvalósításával foglalkozik. Megoldásainknál a rendelkezésre álló fejlesztési keretet optimálisan használjuk fel, és a legkedvezőbb ár - érték arányú eszközökre, rendszerekre teszünk javaslatot. Ezt a célt szolgálja cégünk gyártó függetlensége, tapasztalt szakember gárdája és saját fejlesztésű alkalmazásaink integrálása.

Audmax Broadcast Kft.

Audmax Broadcast Kft.

Az AAG csoport célja, hogy a Professzionális hangtechnika sokszínű világának minden egyes részterületén versenyképes termékeket és szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleinek. Az Audmax Broadcast Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. az AAG csoporton belül a professzionális hangtechnika broadcasttal kapcsolatos területeire szakosodott.

Biztonságos Otthon Webáruház

Biztonságos Otthon Webáruház

Biztonságtechnikai kis és nagykereskedelem, telepítők boltja. Kiemelt márkák: Hikvision, Dahua, Satel, DSC, TELL, Makrai, Uniview, Amiko, Hiwatch. Kiemelt terméktámogatás, gyártói garancia! A vezető márkánk a Hikvision, mely a megfigyelőrendszerek gyártásában piacvezető. A forgalmazott rendszerek lefedik a lakossági, kereskedelmi, ipari és a speciális - hadi, légiforgalmi, szállodai - rendszereket is. Speciális megoldásokat szállítunk a kiskereskedelmi egységeknek, mint például, emberszámlálás, hőtérképezés, sorfigyelés és riasztákezelés. Ipari beléptetés akár rendszám, kártya, újjlenyomat és ezek kombinációja alapján. Viszonteladókat és telepítőket is kiszolgálunk, kiemelt projekttámogatással.

Bluechip

Bluechip

Termékeinket 1-2-3 éves gyártói, vagy akár élettartam garanciával értékesítjük! Minden termékünk hivatalos, tiszta forrásból származik, és kizárólag minőségi termékeket forgalmazunk minden termék és árkategóriában. A garanciális ügyintézést a lehető leggyorsabban, és az Ön számára a legkényelmesebben próbáljuk meg intézni. A garanciával kapcsolatos igényeiket, kérjük mindenképpen a termék visszaszállítása előtt szíveskedjenek bejelenteni telefonon, vagy email formájában (garancia@bluechip.hu).

Boti Group Kft.

Boti Group Kft.

Cégünk garanciát vállal arra, hogy a rendelés visszaigazolást követően a Megrendelő által elfogadott feltételekben szereplő vételárat egészen a megrendelés teljesítéséig tartani fogja. Így Ön nyugodt lehet, hogy az esetleges áremelkedés Önt nem érinti.

Debtoni Kft.

Debtoni Kft.

Az webáruház használata során a Debtoni KFT. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Debtoni KFT. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Debtoni KFT. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére

Digibest

Digibest

Cégünk több, egymástól független futárszolgálattal kötött szerződést, így minden megrendelést a legoptimálisabb feltételekkel, a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk teljesíteni. Ennek határideje terméktől függően 1-5 nap, de a kiszállítás várható időpontjáról a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk megrendelőinket.

DigitCam

DigitCam

Fő profilunk komplett, átfogó megoldások nyújtása a digitális fényképezés egész területén, a képrögzítéstől a fotók szoftveres feldolgozásán át az adatok archiválásáig, valamint a fényképek saját digitális-vegyszeres laborban történő előhívásáig, amely jelenleg a legmodernebb eljárással dolgozik.

Egom-Comp Bt.

Egom-Comp Bt.

Cégünk 2006-ban alakult azzal a szándékkal, hogy minőségi és egyben olcsó termékekkel lássa el a Kedves vásárlókat. Az Egom-Comp Bt. számítástechnikai, irodatechnikai eszközök kereskedelmével, számítógépes hálózatok telepítésével, karbantartásával és videófilm készítéssel foglalkozik. A cégünk célja, hogy a gyártóktól a vásárlóig eljutassa a minőségi, de egyben olcsó termékeket. Legfontosabb célunk, hogy a meglévő vevőinket azok megelégedésére megtartsuk, és újabbakat nyerjünk meg minőségi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Hirdetés
Electro-store

Electro-store

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik szórakoztató elektronikai termékek forgalmazásával. Célunk: vásárlóink maximális elégedettségének a biztosítása. Üzletünkben (házimozi terem, TV demófal, hangfalszoba) minden termékünk megtekinthető és ki is próbálható. Ezt egészíti ki online elektronikus áruházunk, ahol minden termékünk megtalálható, részletes technikai paraméterekkel és fotóval. Vásárolni és a terméket átvenni lehet személyesen is, de bármelyik termék házhoz szállítását is vállaljuk. Ez országosan, egységesen mindössze 1.500 forintos kiszállítási költséget takar. Alkalmazottaink felkészülten és készségesen állnak rendelkezésre, hogy segíthessenek a legmegfelelőbb terméket kiválasztani. Tudjuk, hogy ez fontos minden Vásárlónk számára, mert az óriási választékban árnyalatnyi különbségek lehetnek az egyes termékek között. Minden ismertebb márkával foglalkozunk, legyenek azok: házi-mozi rendszerek, videokamerák, fényképezőgépek, LCD és plazma televíziók, projektorok, hangfalak, CD- és DVD lejátszók, DVD írók, erősítők, autórádiók, navigációs eszközök, médialejátszók, tv és hangfal állványok, fali konzolok, kábelek, csatlakozók és kiegészítők. Mivel tudjuk, hogy nagyon fontos tényező az ár, ezért napi rendszerességgel frissítjük árainkat. Így próbáljuk meg a legkedvezőbb feltételeket biztosítani.

Fotomarket

Fotomarket

Extrém körülmények között is megállja a helyét. Kis méretének és számos rögzítési lehetőségének köszönhetően sokoldalúan használható az élet szinte bármely területén. Rendkívül kis méretének és számos rögzítési lehetőségének köszönhetően sokoldalúan használható. Segítségével egyedi nézőpontokból készíthetünk videó felvételeket, fényképeket, vagy akár webkameraként is használhatjuk. Ilyen és hasonló tulajdonságokkal rendelkező kamerák kaphatóak nálunk. Fotomarket - kamera, kamerák a javából.

GB Technika Kft.

GB Technika Kft.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, a nálunk kapható termékek megismeréséhez igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni. Árainkat megpróbáljuk mindig a legkedvezőbb szinten tartani, mivel termékeink száma igen magas, nem tudunk minden terméknél folyamatosan naprakész árakat produkálni. Ha Ön talál egy olyan magyarországi weboldalt, ahol az Ön által keresett terméket olcsóbban megvásárolhatja (külföldi cégek esetén a szállítási, biztosítási és egyéb költségeket is kalkulálva) akkor küldjön nekünk egy e-mailt az oldal címével és a termék megnevezésével, és mi igyekszünk egy jobb ajánlatot nyújtani.

H&H Deal Hungary Kft.

H&H Deal Hungary Kft.

Elállás joga Minden (online vagy telefonos) vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, melyet cégünk 14 munkanapra terjeszt ki, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami sértetlenül, minden tartozékot tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. Elállásra vonatkozó igényét azonban írásban, e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.

Kameradepó webáruház

Kameradepó webáruház

A Kameradepo Magyarország első, és a mai napig egyetlen kamerákkal és videó rögzítőkkel foglalkozó web áruháza, mely saját kivitelezési tapasztalatai alapján kedvező árú, minőségi, tartós, és valóban használható kamerákkal, videó rögzítőkkel, ip kamerákkal látja el ügyfeleit. A Kameradepo tulajdonosa, a Riasztódepó Kft. évente több mint ezer biztonsági rendszert kivitelez. A így szerzett hatalmas tapasztalattal és szakértelemmel választjuk ki a legjobb és leghasznosabb kamerákat, videó rögzítőket és segédanyagokat az Ön számára is. Az általunk ajánlott kamerákat, videó rögzítőket és egyéb eszközöket mi magunk is használjuk saját kivitelezéseink során. Így biztos lehet benne, csak hogy kipróbált, megbízható minőségű eszközöket kap a Kameradepótól. A Kameradepo segít a Magyarországi magánszemélyeknek, cégeknek és szervezeteknek biztonságuk növelésében, értékeik megóvásában azáltal, hogy kiváló minőségű, kipróbált és kedvező árú biztonsági kamerarendszereket nyújt számukra. Eredményes felhasználást kívánok a kiválasztott kamerarendszerekhez.

Laser-M Bt.

Laser-M Bt.

Kérjük, mielőtt ellátogat üzletünkbe, érdeklődjön a keresett hiradástechnikai termékről, mert raktárunk kapacitása korlátozott. Nagyháztartási termékek megrendelésre (1-3 nap) kaphatók.

Mall Hungary Kft.

Mall Hungary Kft.

Az Internet Mall Hungary Kft. 2005-ben alakult meg az online kereskedelem terén piacvezető csehországi Internet Mall leányvállalataként. MALL.cz már 2000 óta jelen van az internetes kereskedelemben. Az évek során vezető pozícióba került a cseh piacon. Az anyacég több mint 45 webáruházat működtet hazánkon kívül Lengyelországban, és Szlovákiában. A cégcsoport fő célkitűzése a vásárlói szokások átalakítása, és a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése.

Minibit Kft.

Minibit Kft.

A Minibit Kft. 1989 okt.23-án alakult.Nyíregyháza egyik legrégebbi számítástechnikai cége. Tevékenységünk a számítástechnikai eszközök kereskedelmén túl, azok szervízére és hálózatok tervezésére, szerelésére is kiterjed.

Tuti menü