Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera gyártók képes leírás - Kamera.tlap.hu
részletek »

Kamera gyártók - Kamera.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Kamera gyártók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Canon

Canon

A Canon a digitális otthoni és irodai képalkotási termékek és megoldások világelső szállítója. Ismerje meg irodák, nyomdák és hivatásos fényképészek számára ajánlott képalkotási, nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatásainkat. Tekintse meg, segítségünkkel hogyan lendítheti fel az üzletet, és hogyan érheti el a céljait.

Genius

Genius

Cégünk a Genius termékek márkaszervize. Nagyáruházi garanciával rendelkező és garancián túli termékek teljes körű javításával és alkatrész utánpótlásával telephelyünkön várjuk a Genius tulajdonosokat. Vezeték nélküli termékek összehangolási problémája esetén kérem nyitvatartási időben hívjon minket telefonon.

Nikon

Nikon

Nikon közösség tagjai által készített legjobb fényképeket és videókat mutatja be. ebhelyünk a Nikonnal kapcsolatos információk meghatározó forrása. Amikor új termékeket dobunk piacra, akkor naponta akár 7-8 millióan is ellátogatnak hozzánk - mondta Danielle Walsh, a Nikon Europe interaktív marketing igazgatója. Azért volt szükség a teljes újratervezésre és fejlesztésekre, hogy kielégíthessük a lehető legszélesebb közönség igényeit.

Panasonic

Panasonic

A Panasonic Corporation világszerte vezető szerepet játszik a fogyasztói, üzleti és ipari igényeket kielégítő elektronikus termékek széles körének fejlesztésében és gyártásában. A vállalat székhelye Japánban, Oszakában található. A Panasonic a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikai termékek gyártásának és fejlesztésének egyik piacvezető vállalata a világon.

Polaroid

Polaroid

Create and share like never before at Polaroid.com. Find instant film and cameras reinvented for the digital age plus digital cameras, digital camcorders, LCD TVs and more. A trusted global brand for over 75 years, Polaroid is best known for pioneering instant photography. Today, Polaroid has reinvented instant photography for the digital age and is a world leader in consumer electronics.

Samsung

Samsung

Üdvözöljük a Samsung világában. Több mint 70 éves fennállása során a Samsung mindig is amellett kötelezte el magát, hogy jobbá tegye a világot. A Samsung jelenleg az élet számos területén jelen van, többek között az úttörő technológiák, a félvezetők, a gyárak és felhőkarcolók építése, a petrokemikáliák, a divat, az orvostudomány, a pénzügyi szolgáltatások és a szállodaipar területén is.

Sony

Sony

A Sony a kamerák, a HD TV-készülékek, a Blu-Ray Disc és DVD-termékek, a digitális fényképezőgépek, az MP3 lejátszók, a laptopok és még sok egyéb készülék legújabb típusait kínálja. Használja élvezettel a legfrissebb technológiát!

Toshiba

Toshiba

Toshiba is a world leader and innovator in pioneering high technology, a diversified manufacturer and marketer of advanced electronic and electrical products spanning information ∓communications systems; digital consumer products; electronic devices and components; power systems, including nuclear energy; industrial and social infrastructure systems; and home appliances.

Tuti menü