Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kamera állvány képes leírás - Kamera.tlap.hu
részletek »

Kamera állvány - Kamera.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Kamera állvány
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bács-Legszerx Kft.

Bács-Legszerx Kft.

A Bács-Legszerx Kft. szerszám - műszaki - elektronikai kereskedés kis-és nagykereskedelmi, bolti és internetes értékesítési tevékenységet végez. Üzletünk, telephelyünk Bács-kiskun megyében Baján található. Országos szinten több mint ezer visszatérő végfelhasználói, viszonteladói, kivitelezői, üzemi és közületi ( több önkormányzati, kommunális szolgáltató stb..) vevőkört tudhatunk magunkénak.

Comp-L Kft.

Comp-L Kft.

A Comp-L Számítástechnikai Szaküzlet 1991-ben nyílt, mely akkor még egyéni vállalkozás formájában működött. 1994-ben betéti társasággá, majd 2005-ben korlátolt felelősségű társasággá alakult. A tulajdonosok köre a kezdetektől minimálisan változott, de mindvégig családi tulajdonban maradt. Az első években számítástechnikai eszközök, Sharp pénztárgépek, forgalmazásával foglalkoztunk, illetve riasztórendszereket telepítettünk.

DigitCam

DigitCam

Weboldalunkon és üzleteinkben lehetőség van a még nem forgalmazott, de már bejelentett termékek előrendelésére. Az előrendelt termékeket Ügyfeleink a hivatalos forgalmazás megkezdésekor, vagy a lehető legrövidebb időn belül kaphatják kézhez. Természetesen az előrendelt termékekre is vonatkozik árgaranciánk.

Electro-Store

Electro-Store

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (Kim) által létrehozott Országos Cégnyilvántartó és Céginformációs Rendszer (Occr) minden Magyarországon bejegyzett, illetve bejegyzés alatt álló gazdasági társaságot tartalmazza. A cégekről lekért információk közvetlenül a Cégbíróságtól érkeznek, ahol az adott céget bejegyezték. Az adatok hitelességét a KIM garantálja, a kapott információ az adott idõpontban az adott bíróságon tárolt hiteles adatokkal megegyezik.

GeoVision Hungária Kft.

GeoVision Hungária Kft.

A GeoVision Hungária Kft. a világszerte ismert GeoVision Inc. gyártó és fejlesztő cég hivatalos disztribútoraként azzal a céllal jött létre, hogy profil tiszta márkaképviseletet lásson el hazánkban. Legfőbb célunk a GeoVision termékek magyarországi népszerűsítése, továbbá ezen eszközök és megoldások terén szakmai-, illetve vevőorientált kereskedelmi támogatás nyújtása partnereinknek. További célunk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz a neves gyártót és a hazai felhasználókat, hidat teremtve a helyben felmerülő igények és a közeljövő fejlesztései között.

Glidecam Kft.

Glidecam Kft.

A Glidecam Industries kamerastabilizáló rendszereket és kiegészítőket gyárt mind film-, mind videofilm készítőknek. Martin Stevens alapította 1992-ben. Az első Glidecam eszköz származását 1991 tavaszára tehetjük. Martin alkotta meg amikor első hosszabb filmjét rendezte. Martin elégedetlen volt az akkoriban fellelhető kamerastabilizáló rendszerekkel, és különösen drágának is találta őket. Úgy vélte, hogy ha épít saját filmje elkészítéséhez egy kamerastabilizáló rendszert, ami elérhetőbb árú és hatékonyabb is a jelenlegieknél, ez mások érdeklődésére is számot tarthat. Ezt mostmár mint ésszerű megoldást' emlegeti. Így született hát meg 1991-ben a Glidecam'.

Ldsz Vagyonvédelmi Kft.

Ldsz Vagyonvédelmi Kft.

Az Ldsz Vagyonvédelmi Kft. 1993 óta segíti a Dél-Dunántúl bűnmegelőzését, kiváló műszaki színvonalat képviselő, mégis bárki számára elérhető árszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal. Magas felkészültségű szakembereink a magyarországi piac megnyílásától foglalkoznak elektronikus vagyonvédelmi eszközök importjával, exportjával, forgalmazásával, ilyen rendszerek tervezésével, telepítésével, telefonos távfelügyeletével és karbantartásával. A folyamatosan növekvő felhasználói igényekhez igazodva az LDSZ Kft. Pécsen kívül Budapesten, Balatonkeresztúron, Nagyatádon, sőt Prágában is nyitott kirendeltséget.

Modern Alarm Kft.

Modern Alarm Kft.

A címben feltett kérdésre többértelmű válasz is adható. Az egyik arra vonatkozhat, hogy miért lett éppen Árpi a neve? Nos, ez kacifántosabb kifejtést kíván. Egy másik értelmezés pedig arra vonatkozhat, miért pont ezt a kamerát válasszuk? Erre viszont egyszerű a válasz: mert nagyon jó!

Online Shopping City Kft

Online Shopping City Kft

Készítsen professzionális videókat kameraállvány segítségével. Webáruházunkban több típusú kameraállványt ajánlunk. Az állvány használatával a kamera stabil lábakon állhat, így a legjobb minőségben veheti fel a legszebb pillanatokat. Mivel termékeink könnyűek, és összecsukhatók, így szállításuk is egyszerű feladat. A HDplanet kameraállványaira 3 év garanciát biztosítunk. Házhozszállítás gyorsan és olcsón.

Hirdetés
Studiotech Hungary Kft.

Studiotech Hungary Kft.

A Studiotech Hungary élenjáró megoldásokban gondolkodik. 1992-es alapításunk óta így válhattunk a magyar broadcast piac egyik meghatározó szereplőjévé. A kezdő studiotechnikai rendszerektől egészen a nagy bonyolultságú, kulcsrakész rendszerek tervezésén és kivitelezésén át számos területen, kisebb és nagyobb volumenű projektekben bizonyíthatta kvalitásait.

Tripont

Tripont

Gyere be bemutatóterünkbe, óriási készlet vár fotótechnikai eszközökből: Manfrotto állványokból, Kata táskákból, papírhátterekből, Stúdió vakukból, folyamatos fényű lámpákból, világítástechnikai kiegészítőkből. Nálunk megnézheted, kipróbálhatod a terméket, mielőtt megveszed! Bemutatótermünkben mindent megtalálsz, ami egy profi fotó elkésztéséhez kell!

Vagyonvill - Debrecen Kft.

Vagyonvill - Debrecen Kft.

A Vagyonvill jelenleg 630 millió Ft-hoz közelítő árbevétellel rendelkezik 30 millió Ft a törzstőkéje, 300 millió Ft körüli vagyona van, a tulajdonosai magyar természetes személyek. A gyökereink 1980-ra vezetnek vissza, amikor a Gyulai Munkácsy MGTSZ Ipari főágazata vagyonvédelmi eszközök kifejlesztését, gyártását kezdte el, a kor színvonalán. Ez igencsak kuriózum volt, hisz hazánkban néhányan foglalkoztunk biztonságtechnikával. Ezt követően Szakcsoport, majd Kisszövetkezet és Szövetkezeti átalakulás következett, ahogy az élet másoknál is ezeket a változásokat kikényszeríttette. A Szövetkezet kirendeltségeket működtetett, az ország több pontján, melyekből az 1990-es évek elején Társaságokat alakítottunk ki. Így jött létre a Vagyonvill-Debrecen Kft (illetve jogelődje) is 1993. január 1-én.

Tuti menü