Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonsági kamera képes leírás: MNS - Vox [2. oldal]
részletek »

Biztonsági kamera: MNS - Vox [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Biztonsági kamera
Keresés
Találatok száma - 28 db
MNS Védelem Kft.

MNS Védelem Kft.

Társasházak kamerarendszerének telepítése Budapest területén és környékén, profi biztonságtechnológiai eszközökkel, hogy segítsük megvédeni otthonát már a bűncselekmény megelőzésével. A lépcsőházi lakóközösségek védelmére szakosodtunk, így tapasztalatunk nem csak a kamerák telepítésére terjed ki, hanem adatkezelési szolgáltatás készítését is vállaljuk a megfigyelő rendszer mellé. Szolgáltatásaink között megtalálható még a riasztórendszerek, beléptetőrendszerek, Intelligens liftek telepítése is. A telepített rendszerek mellé 0-24 órás távfelügyeletet is tudunk biztosítani, ha a társasház igényli.

Mobilkamera

Mobilkamera

Önnek mobilkamerára van szüksége, mely egyszerűen elhelyezhető bárhol. Nem igényel hálózati áramforrást, így szabadon áthelyezhető bármikor, bárhová. Bekapcsolását ember/állat mozgása váltja ki. A megfigyelt térségről 3MP-től akár 12MP felbontású képeket és/vagy videó felvételeket készít. Az MMS képes kamerával az elkészült képeket azonnal megkaphatja telefonjára és e-mail címére egyaránt!

Mon-Da Kft.

Mon-Da Kft.

Mon-Da Központi Riasztórendszer Kft. Működésünket 1997-ban kezdtük meg a Dabasi, Monori és Nagykátai Rendőrkapitányságok területén. Minőségi munkánknak és az évek során kiépített szakmai kapcsolatainknak köszönhetően, ma már az ország teljes területén vállaljuk riasztó és videó rendszerek távfelügyeletét. Képzett szakemberekből álló szerviz hálózatunk, diszpécsereink és vonuló szolgálataink a nap 24 órájában vigyázza közel 9000 ügyfelünk biztonságát.

Oss Kft.

Oss Kft.

Az Oss Kft. 1996-ban kezdte meg működését. Az Oss a törvényben meghatározottaknak megfelelően profiltiszta, kizárólag biztonsági tevékenységgel foglalkozó, folyamatosan fejlődő hazai kisvállalkozás, mely természetesen birtokában van minden olyan engedélynek és dokumentumnak, melyek megléte elengedhetetlen a legális és jogszerű munkavégzéshez.Cégünk az Allianz Hungária Biztosítónál kötött 200 M Ft-os szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Otthonombiztonsága.hu

Otthonombiztonsága.hu

Vezetékes és vezeték nélküli riasztók tervezése és telepítése, kamerarendszerek kiépítése. Előzetes felmérés és egyeztetés után ingyenesen készítünk árajánlatot. Lakások, családi házak, középületek, csarnokok, irodák teljes vagyonvédelmét kínáljuk. Kiemelt szolgáltatási területünk Kecskemét 50 km-es vonzáskörzete. Cégünk elsősorban Paradox riasztórendszerek telepítésével foglalkozik. Az egy érzékelős alaprendszertől a több tíz, vagy száz érzékelős nagyobb rendszerekig vállaljuk a kiépítést. Néhány lehetőség melyek közül a megrendelő válogathat: távoli elérés és kezelés okostelefonon keresztül - SMS értesítés és/vagy hívás riasztás esetén - működtetés távirányító használatával - vezérlések megvalósítása eseményalapon, vagy manuálisan. Pl.: riasztás esetén lámpák kapcsolása, kazán indítása távolról, stb. Sokak félelmével ellentétben meglévő épületek esetén sem kell minden esetben kábelcsatornát használni, léteznek megoldások melyek láthatatlanná teszik a vezetékezést. Kamerarendszereink számítógépről és okostelefonról elérhetőek, a felvételek visszanézhetőek, a kamerák éjszaka is látnak. További információért keresse fel weboldalunkat.

Praktiker Security Alarm Kft.

Praktiker Security Alarm Kft.

Biztonságtechnikai vállalkozásunk 1998 óta foglalkozik riasztók, kamerarendszerek, biztonsági kamerák, tűzjelzők, beléptetők, széfek telepítésével és forgalmazásával. A cég vezetője több, mint 30 év szakmában eltöltött tapasztalattal szolgálja ügyfelei érdekeit biztonsági rendszerek szerelése, forgalmazása és karbantartása terén.

Secutron Kft.

Secutron Kft.

A Secutron Kft. jelenlegi formáját 1996-ban érte el. Több tízéves elektronikai, gyártási és fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk. Célunk a megrendelőink igényeinek maximális teljesítése, legyen szó akár egy darabos fejlesztésről vagy több ezerdarabos sorozatgyártásról.

Shield Kft.

Shield Kft.

A Shield Biztonság- és Műszertechnikai Kft. 1993-ban alakult, az idén lettünk 19 évesek. Cégünk három üzletágban tevékenykedik sikeresen immár évek óta. A biztonságtechnikai üzletág elsősorban a kanadai Dsc riasztóközpontokkal alapozta meg hírnevét a hazai és külföldi piacokon, de e mellett beléptető rendszerek, tűzjelző berendezések kis és nagykereskedelmével is foglalkozunk.

Szoltrend Cégcsoport

Szoltrend Cégcsoport

Érdeklődés esetén őrzésvédelmi szakemberünk felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel, és megtekinti a védendő objektumot. Megbízás esetén a Biztonsági Vezető gondoskodik, hogy a szerződés mellékleteit képző általános szabályzatok mellett időben elkészüljön az őrzési terv / amely az adott objektum helyi sajátosságait is figyelembe veszi az őrzés megszervezésekor/. Az őrzési terv tartalmazza azokat az információkat összhangban a szerződésben vállalt kötelezettségekkel amelyek megfelelő végrehajtásán múlik a szolgáltatás minősége.

Hirdetés
Toplink C&C Rt.

Toplink C&C Rt.

Cégünk, a Toplink C&C Rt., mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze jó hírnevét azáltal, hogy a jelenkori piac legkivalóbb minőség és a modern technológiákkal lépést tartó Lan termékeket kínálja ügyfelei számára. Vállalatunk legfobb irányelve a minőség, megbízhatóság és a vásárlói igények kielégítése iránti elhivatottság.

Vox Hungária Kft.

Vox Hungária Kft.

A Vox Hungária Korlátolt Felelősségű Társaság pécsi székhelyű országos cég. Fő tevékenységünk, vezeték nélküli és vezetékes, behatolás-jelző rendszerek, tűzjelző- rendszerek, biztonsági kamerarendszerek forgalmazása, telepítése, szervízelése.

Tuti menü