Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonsági kamera képes leírás - Kamera.tlap.hu
részletek »

Biztonsági kamera - Kamera.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kamera.tlap.hu » Biztonsági kamera
Keresés
Találatok száma - 28 db
2000 Kft.

2000 Kft.

Riasztóbolt - Biztonságtechnika, Cctv, kapuautomatizálás és riasztóbolt és webáruház 1032 Budapest - 2030 ÉrdRD - alapítva 1999. alapítva 1999. Telefonos ügyfélszolgálatunk és bemutatótermünk az alábbi szolgáltatásokkal áll rendelkezésére, minden hétköznap 7-18 óráig: - termékinformációk és aktuális árak, - megrendelés felvétele, - szaktanácsadás - észrevételek, garanciális ügyintézés

A A S

A A S

Biztosan Ön is látott már a televízióban olyan biztonsági kamera felvételeket, melyek bemutatásával a rendőrség az elkövetők felderítésében a lakosság segítségét kéri. Ezek a biztonsági kamera felvételek gyakran megmosolyogtatóan rossz minőségűek. Sokszor még azt sem lehet felismerni, hogy férfi, vagy női elkövető van a biztonsági kamera felvételein.

Agenda-Age Kft.

Agenda-Age Kft.

Az Agenda-Age Kft. 2002 májusában alakult 100%-ban magyar tulajdonosokkal. A cég célkitűzése, hogy minél szélesebb körben, stabil és megbízható partnere legyen hálózati, informatikai, telekommunikációs, szünetmentes rendszereket tervező, kivitelező, és üzemeltető cégeknek, vállalkozásoknak, magánszemélyeknek.

Alarmdirect Kft.

Alarmdirect Kft.

Riasztó távfelügyelet. Profi biztonsági kamera, lakásriasztó, riasztórendszer. Akciós ajánlatok, országos riasztórendszer és kamerarendszer szerelés.Az Alarmdirect Kft. komplex termékpalettát kínál a biztonságtechnika területén. Cégünk biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, szerelésével, javításával, karbantartásával és kereskedelmével foglalkozik, valamint távfelügyeleti- és kivonuló szolgáltatást végez partnerei segítségével, országosan.

Biztonsági Kamera

Biztonsági Kamera

Biztonsági kamera, biztonsági kamerák, biztonsági kamera rendszer, olcsó biztonsági kamera, biztonsagi kamera, rejtett kamera, kültéri kamera, beltéri kamera, kamera rendszer, kamera rendszerek, biztonságtecnikai kamerák, riasztó berendezés, riasztó rendszer, lakás riasztó, riasztó beszerelés, riasztó telepítés, riasztó szerelés!

Biztonsági kamera - Multi Alarm Zrt.

Biztonsági kamera - Multi Alarm Zrt.

A Multi Alarm Zrt., Magyarország piacvezető biztonságtechnikai cége több mint 85.000 ügyféllel. Riasztó, biztonsági kamera, tűzjelző, beléptető rendszerek valamint távfelügyelet és kivonuló szolgálat az ország bármely pontján. A Multi Alarm Zrt. 1991-ben alakult, és már a kezdetektől fogva élen járt a biztonságtechnikai igények magas színvonalú kiszolgálásában. Társaságunk éllovasnak számít a hazai közbiztonsági térfigyelő kamera rendszerek telepítésében is. Az érintett területeken egyértelműen mérhetővé vált a közbiztonság javulása. Használatuk által egy-egy kijelölt terület 24 órás megfigyelés és képrögzítés alá helyezhető. Ez mind a megelőzés, mind a felderítés szempontjából óriási lehetőséget jelent, hiszen a a biztonsági kamera rendszer egyrészt visszatartja a bűnelkövetésre hajlamos egyéneket a bűncselekmény elkövetésétől, másrészt segít az elkövetők azonosításában és elfogásában.

Biztonsági megfigyelő

Biztonsági megfigyelő

Megfigyelő rendszerek, biztonsági kamera rendszer telepítése karbantartása.Az elmúlt évben a DynDns szolgáltató elkezdte az ingyenes szolgáltatásainak megszűntetését. Eddig még úgy tűnt, hogy az eddig beregesztrált Host-okat meghagyják, de az utóbbi időben egyre több visszajelzést kapok, hogy a Host-ok eltűntek. Eddig a Dyndns csak akkor zaklatta a regisztráltakat levélben, ha az adott kapcsolat IP címe nem változott az elmúlt 30 napban és arra kért, hogy erősítsük meg rigisztrációnkat, amennyiben arra még szükségünk van.

Biztonságtechnika

Biztonságtechnika

Riasztóbolt - 2003 óta a telepítők szolgálatában. Biztonsági kamera, kapu és riasztó - bolt és webáruház. On-line vagyonvédelmi áruházunkban regisztráció nélkül barangolhat, tájékozódhat az akciókról és termékekről, vásárolhat. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. Amennyiben vásárolni szeretne az alábbi lehetőségek kínálkoznak: A., Ügyfélszolgálat: A megtekintett és megvásárolandó termékek listáját telefonon, faxon vagy e-mailben juttathatja el munkatársainknak.

Deudi

Deudi

Célunk olyan alacsony költségű, egyszerűen kezelhető és egyben magas színvonalú rögzítő/megfigyelő rendszerek létrehozása, melyek egyaránt megfelelnek a kisebb üzletek egykamerás és az egyszerre több helyszínt megfigyelni szándékozók nagyobb biztonság-ellenőrzési igényeinek is. Szoftvereink magyar nyelvűek, a kezelői könyv segítségével kisebb számítógépes tudással is könnyen beállíthatóak. Az automatikus üzemmódra való állítás után beavatkozásmentesen, folyamatosan működnek.

Hirdetés
Digitális kamerarendszer benzinkutakhoz

Digitális kamerarendszer benzinkutakhoz

A Multicore benzinkutak forgalmazásával és kiépítésével foglalkozó vállalat a világ vezető benzinkúttechnika gyártóinak kínálatával elégíti ki ügyfeleit. A vállalat a komplett üzemanyagtöltő állomás kivitelezésének a megtervezéstől a kulcsrakész átadásig, majd folyamatos szervízeléséig áll partnerei rendelkezésére. A Multicore a kiépítéshez a NUPI által gyártott Smartfelx többrétegű csővezetékrendszert alkalmazza, mely az üzemanyagok biztonságok szállításáért felel. Termékei között megtalálhatóak a Tokheim kútoszlopok és alkatrészei, üzemi és közforgalmi tankolóautomaták, tartályszintmérők, konténerkutak, AdBlue tárolók, videófelügyeleti rendszerek.

DvComp Bt.

DvComp Bt.

A DvComp Bt. biztonságtechnikai eszközök (beléptető rendszerek, DVR-k, kamerák, riasztók) kis- és nagykereskedelmével, fejlesztésével és telepítésével foglalkozik. Fő célunk az Ügyfeleink egyéni igényeinek megfelelő rendszerek kialakítása. Kérdéseivel, kéréseivel forduljon hozzánk bizalomma

Global BHG System

Global BHG System

Szeretné biztonságban tudni az otthonát? Akkor nézzen szét széles lakásriasztó és biztonsági kamerarendszer kínálatunkban. A vezetékes riasztó szettektől a komolyabb, kültéri védelemig sokféle technikai megoldással várjuk. Legyen szó akár lakásriasztóról, akár ujjlenyomatos beléptető rendszerről, nálunk megtalálja. Vállaljuk kültéri kamerák szerelését, megfigyelő kamerák telepítését, és távfelügyeleti szolgáltatást is biztosítunk, hogy lakása, irodája, hétvégi telke mindig védelem alatt álljon. Irodai- és lakásriasztók, megfigyelő kamerák, távfelügyeletei rendszerek változatos technológiával a Global BHG-től. Ha biztonsági kamera rendszert telepíttetne, vagy szeretné az otthonát korszerű távfelügyeleti megoldásokkal biztosítani, válasszon minket a kameraszereléstől a riasztózásig!

Kamera webáruház

Kamera webáruház

Videokamerás megfigyelő rendszerek, éjjellátó kamera szettek, autoelektronikai termékek, személyvédelmi riasztó készülékek széles választékban. Kamerák, komplett kamera rendszerek, szettek, kültéri és beltéri éjjellátó, infra megvilágító térfigyelő rendszerek.

Kameradepo

Kameradepo

A Kameradepo Magyarország első, és a mai napig egyetlen kamerákkal és video rögzítőkkel foglalkozó web áruháza, mely saját kivitelezési tapasztalatai alapján kedvező árú, minőségi, tartós, és valóban használható kamerákkal, video rögzítőkkel, ip kamerákkal látja el ügyfeleit. A Kameradepo tulajdonosa, a Riasztódepó Kft. évente több mint ezer biztonsági rendszert kivitelez. A így szerzett hatalmas tapasztalattal és szakértelemmel választjuk ki a legjobb és leghasznosabb kamerákat, video rögzítőket és segédanyagokat az Ön számára is.

Kobi Trade Hungary Kft.

Kobi Trade Hungary Kft.

Köszöntjük Önt a honlapunkon! Szeretnénk röviden bemutatkozni Önnek. Cégünk alapítói 18 éves tapasztalattal rendelkeznek a Cctv (Zártláncú TV, videó figyelő rendszerek ) területén. Cégünk videó megfigyelő rendszerek, professzionális ipari televíziós rendszerek és kiegészítőik forgalmazására alakult.

Kősec Kft.

Kősec Kft.

Kősec biztonságtechnika riasztó, biztonsági kamera, távfelügyelet, lakásriasztó, szénmonoxid, tűzjelző. Cégünk, a Kősec Kft. 1996. áprilisa óta biztonságtechnikai(riasztó, lakásriasztó, vezetéknélküli riasztó, biztonsági kamera) illetve kommunikációs hálózatok tervezésével és telepítésével, szerelési anyagok beszerzésével, forgalmazásával foglalkozik. Tevékenységi körünk felöleli a biztonságtechnika teljes egészét, ily módon komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Mátrix Security Kft.

Mátrix Security Kft.

Riasztók, kamerarendszerek, tűzjelzők, beléptetők, elektronikus és mechanikus vagyonvédelem telepítés, karbantartás és szervíz Nyíregyháza vonzáskörzetében.

Tuti menü